O nama

KONDOR DOO

O nama

Kompanija Kondor d.o.o. je osnovana u Smederevu 1992. godine. Više od tri decenije intenzivnog rada doprinelo je etabliranju naše kompanije ne samo u Srbiji, već i u regionu. Od 1992. do danas uspeli smo u nameri da naziv KONDOR predstavlja sinonim za pouzdanu isporuku kvalitetnih proizvoda u sektoru čelika.

Od osnivanja do danas prešli smo dug put tokom kojeg smo sticali neophodno iskustvo i strpljivo gradili kredibilitet pouzdanog partnera kod mnogobrojnih partnera i kupaca u zemlji i inostranstvu. U početnoj fazi razvoja bavili smo se veleprodajom limova i proizvoda crne metalurgije. Vremenom smo se profilisali kao respektabilna kompanija specijalizovana za  distribuciju, transport, preradu i prodaju toplo valjanih, hladno valjanih i luženih limova, kao i kvarto (quarto) ploča.

kondor-o-nama
" 10000 decenije intenzivnog rada"
kondor-o-nama-1

Regionalni lider

Godišnji prosek prerade i isporuke je oko 50.000 tona limova. Trenutno smo jedan od regionalnih lidera u preradi i prodaji limova na teritoriji bivše Jugoslavije sa fokusom na snabdevanju krajnjih potrošača. Pre svega, naše kupce snabdevamo visokokvalitetnim limom iz našeg servisnog centra. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu, blagovremenoj isporuci i zadovoljstvu kupaca. Naši kupci su krajnji korisnici iz oblasti različitih industrija. Dodajmo i to da su naši partneri poznate čeličane, koji nas snabdevaju prvoklasnim limovima i proizvode ih prema potrebama naših kupaca.

Brzo i efikasno

Limovi su isključivo prve klase i praćeni su kompletnom izvoznom dokumentacijom. Kompanija Kondor d.o.o. ima status ovlašćenog izvoznika, što podrazumeva da smo ovlašćeni od strane Ministrarstva finansija i Uprave carine Republike Srbije sa propisanim brojem autorizacije na našoj fakturi. Cenimo vaše vreme i vaš novac. Zbog toga možete da računate na pojednostavljeni postupak izvoznog kućnog carinjenja.

U sedištu srpske metalurgije u Smederevu pozicionirali smo logističku lokaciju iz koje možemo brzo i efikasno da opslužujemo naše klijente. Kupce u Srbiji i regionu  snabdevamo iz našeg skladišta i postepeno širimo kako naše prodajne oblasti tako i bazu kupaca. Ponosni smo na pouzdanu logistiku isporuke koja je fokusirana na klijenta.

kondor-brzo-i-efikasno
kondor-kvalitet

NAŠE OBEĆANJE VAMA

Postojan kvalitet je zagarantovan

  • MisijaTrudimo se da budemo najinovativniji dobavljač čeličnih limova na tržištu koji je fokusiran na kupce, neprestano poboljšavajući naše proizvode i usluge kako bismo zadovoljili rastuće potrebe naših klijenata.
  • VizijaNaša vizija je da budemo najpouzdanije i najpoštovanije ime u industriji čeličnih limova u regionu, kompanija koja je poznata po posvećenosti kvalitetu, pouzdanosti i inovacijama.
Vrednosti naše kompanije

KVALITET

Posvećeni smo pružanju najkvalitetnijih proizvoda od čeličnog lima našim kupcima, i držimo se najviših standarda izvrsnosti u svim aspektima našeg poslovanja.

Korisnička služba

Cenimo naše klijente i trudimo se da im pružimo izuzetnu uslugu, brz odziv i podršku u svakoj fazi njihovog poslovanja sa nama.

Integritet

Svoj posao vodimo pošteno, transparentno i etički utemeljeno, dok se prema svim našim partnerima i klijentima odnosimo sa poštovanjem i poštenjem.

Inovacija

Stalno tražimo nove i bolje načine da služimo našim klijentima, poboljšamo naše proizvode i usluge i ostanemo prepoznatljivi u industriji koja se brzo razvija.

Održivost

Posvećeni smo minimiziranju našeg uticaja na životnu sredinu, promovisanju održivih praksi u našem poslovanju i odgovornom upravljanju našim resursima.

Saradnja

Verujemo da je zajednički rad sa našim kupcima, dobavljačima i partnerima od suštinskog značaja za postizanje naših zajedničkih ciljeva i cenimo otvorenu komunikaciju i timski rad.

30.000t

Uvek na lageru

KONDOR DOO

Naše linije za sečenje

U svakom trenutku možete da računate na naš lager u nivou od 20 do 30 hiljada tona koturova lima. Nudimo uslugu sečenja na zadate dužine.

Sve ostale komercijalne uslove dogovaramo zajedno na osnovu Vašeg zahteva za ponudu